Ootamatu pööre: karjääri lõpetanud Vettel võib juba F1-sarja naasta

Christopher Krutto
Copy
Sebastian Vettel.
Sebastian Vettel. Foto: James Gasperotti/ZUMAPRESS.com/Scanpix

Aston Martini vormel 1 tiim peab võib-olla hooaja esimese etapi Bahreinis ajama läbi ilma Lance Strollita. Kui vigastuspaus venib pikemaks, siis võib teda asendada ka Sebastian Vettel.

Aston Martini tiimipealik Mike Krack rõhutas Motorsport.com-ile antud intervjuus, et hetkel loodetakse, et Stroll suudab naasta hooaja alguseks, kuid kui seda ei juhtu, siis on variante mitmeid.

Kui Bahreini etapiks tundub kõige tõenäolisem, et F1-debüüdi teeb testimisel Strolli asendanud brasiillane Felipe Drugovich, siis hooaja teisel etapil võiks kuulujuttude järgi naasta juba Vettel.

Krack kinnitas, et on pärast Strolli vigastust neljakordse maailmameistriga suhelnud, aga ei avaldanud, millistel teemadel. Kui talt küsiti, kas Vettel on näidanud üles huvi sõitmise vastu, vastas ta järgnevalt: «Ma ei ütle teile.»

Küll jättis ta ukse Vetteli naasmisele lahtiseks. «See on väga-väga hüpoteetiline. Esiteks on meie plaan, et Lance on autos tagasi. Ja seejärel vaatame edasi, sest kõigepealt on Bahrein ja alles siis räägime Jeddah’st (Saudi Araabia GP toimumiskoht - toim.). Me pole lõplikku otsust teinud,» sõnas Krack.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles