Mayweatheri poksimatš kujunes farsiks

Postimees Sport
Copy
Aaron Chalmers ja Floyd Mayweather.
Aaron Chalmers ja Floyd Mayweather. Foto: TOLGA AKMEN/EPA/Scanpix

Aegade üheks paremaks poksijaks peetav Floyd Mayweather läks näidismatšis vastamisi Aaron Chalmersisga.

45-aastane Mayweather on pärast profikarjääri lõppu teeninud raha erinevate sõumatšidega. Nädalavahetusel kohtus ta Londonis O2 hallis 45-aastase Chalmersiga, kuid üritus ei läinud nii hästi, nagu korraldajad lootsid.

Nimelt mahutab O2 areen 20 000 pealtvaatajat, kuid Inglismaa meedia hinnangul oli matši vaatamas maksimaalselt 5000 silmapaari.

«Korraldasime selle matši ühe kuuga. Isiklikult arvan, et piletimüük pidanuks toimuma kiiremini. Mul on uus tiim, kes jätkuvalt õpib. Võtan nende ees mütsi maha, see pole nende süü,» selgitas Mayweather.

Profikarjääri jooksul vaid võite tunnistanud Mayweather märkis, et tavaliselt poksib ta USAs ning seal paisatakse piletid müüki kohe, kui matš on kinnituse saanud. Inglismaal läksid tema sõnul piletid müüki nädal või kaks pärast matši kinnitamist. «Siin maal ei taheta raha kulutada. USAs ei ole inimestel kahju raha maksta,» lausus ta.

Kuna publikut oli vähe, viivitasid korraldajad matši algusega, lootes, et ehk täitub saal viimasel hetkel. Seda ei juhtunud.

The Sun kirjutab, et matši piletid jäid hinnavahemikku 160 – 1130 eurot. Viimasel hetkel müüdi pileteid ka 20-protsendilise allahindlusega, ent saali see sellegipoolest ei täitnud.

Matš ise olla samuti suur pettumus olnud. Väljaanne kirjutab, et Mayweather oli matši ajal tantsinud ning nii mõnigi kohaletulnutest lahkus enne kaheksaraundilise võitluse lõppu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles