PSG tähtmängijat süüdistatakse vägistamises

Christopher Krutto
Copy
Kylian Mbappe, left, and Achraf Hakimi, pose with trophies Men's World 11 during the ceremony of the Best FIFA Football Awards in Paris, France, Monday, Feb. 27, 2023. (AP Photo/Michel Euler)  XDMV150
Kylian Mbappe, left, and Achraf Hakimi, pose with trophies Men's World 11 during the ceremony of the Best FIFA Football Awards in Paris, France, Monday, Feb. 27, 2023. (AP Photo/Michel Euler) XDMV150 Foto: Michel Euler

Prantsusmaa ajaleht Le Parisien kirjutab, et Pariisi Saint-Germaini äärekaitsjat Achraf Hakimit süüdistatakse vägistamises.

Ajalehe andmetel esitas möödunud pühapäeval 24-aastane naine politseisse avalduse, et Hakimi oli päev varem teda vägistanud.

Väidetav kuritegu leidis aset Hakimi Boulogne’is asuvas kodus. Hakimi oli tellinud naisele takso, mis ta jalgpalluri koju sõidutas ning seal läksid asjad käest.

Naise sõnul tõmbas Hakimi tal riided seljast ning ründas teda seksuaalselt. Lõpuks õnnestus naisel ennast vabaks rüseleda ning ta kutsus endale sõbra järgi.

Hakimil on naine ja kaks poega, kuid PSG tähe pere oli väidetavalt juhtunu ajal Dubais puhkusel.

Kuigi naine ei soovinud Hakimi vastu süüasja esitada, siis prokuratuur otsustas tõsist süüdistust siiski uurima hakata. Väidetavalt oli Hakimi naisega tutvunud jaanuari keskel sotsiaalmeedias

Kõigest paar tundi pärast süüdistuse avalikuks tulemist seisis Hakimi naeratavana FIFA auhinnagalal, kus ta valiti aasta sümboolsesse koosseisu. Selle koha teenis ta heade esituste eest nii PSGs kui ka Maroko koondisega mullusel MMil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles