Kummikommidest Eesti rekordiks jõudu ammutanud Mülla: Pariisi olümpia ei ole mingi ulme

Karl Mihkel Eller
Copy
Marleen Mülla ihkab võistelda sel suvel Budapestis toimuval MMil, aga kui ta veel sel aastal sinna ei pääse, siis ei ole ka midagi katki.
Marleen Mülla ihkab võistelda sel suvel Budapestis toimuval MMil, aga kui ta veel sel aastal sinna ei pääse, siis ei ole ka midagi katki. Foto: Tairo Lutter

Napilt 30 päeva jooksul Eesti rekordit teivashüppes kolm korda parandanud Marleen Mülla sihib märtsis uut tippmarki. 21-aastane Mülla kiikab ka täiskasvanute tiitlivõistluste poole ning ei välistaks osalemist tänavu MMil ja järgmisel suvel Pariisi olümpial.

USAs elav ja tudeeriv teivashüppaja Marleen Mülla on aasta alguses tõsiselt heas hoos. Selle tõestuseks on ta kuu ajaga nihutanud Eesti rekordit mitu korda. «Kõik on läinud hästi. Isegi rohkem kui hästi. Enesetunne ja vorm on hea. Kõik praegu klapib,» ei suutnud Mülla Postimehele antud intervjuus oma rõõmu varjata.

Jaanuari lõpus olid Maarjamaa rekordinumbrid 4.42, kuid 28. jaanuaril Minneapolises toimunud võistlusel parandas ta Eesti rekordit sentimeetri võrra. Nädal hiljem tähistas rahvusrekordit juba 4.52. Eelmisel nädalal lisas Mülla sellele veel kolm sentimeetrit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles