USA tippturniiridest loobuma pidanud Nadali pea 18-aastane seeria saab ilmselt läbi

Christopher Krutto
Copy
Rafael Nadal.
Rafael Nadal. Foto: MANAN VATSYAYANA/AFP/Scanpix

Hispaania tennisetäht andis eile teada, et peab loobuma USAs peetavatest Indian Wellsi ja Miami ATP 1000 turniiridest. Seetõttu langeb ta ilmselt pea 18-aastase vahe järel välja maailma edetabeli esikümnest.

Nadalil tuvastati pärast Austraalia lahtiseid lihasvigastus, mille paranemisajaks ennustati 6-8 nädalat. Nüüd kinnitas Nadal, et ei saa veel USA turniiridel võistluskarussellile naasta.

«Ma pole tükk aega teiega suhelnud. Ma võtsin aja maha, alustasin arstide juhendamisel taastusravi, jõusaali ja füsioteraapiaga,» alustas Nadal sotsiaalmeediapöördumist fännidele.

«Ma valmistun, et tulla tagasi parimas võimalikus seisundis. Ma olen kurb, et ei saa Indian Wellsis või Miamis võistelda. Väga kurb on seal mitte olla. Ma igatsen kõiki oma USA fänne, aga loodan teid kõiki näha selle aasta suvel,» lisas ta.

Kui Miamis Nadal mullu ei võistelnud, siis Indian Wellsil oli ta kohal ning jõudis lausa finaali, millega teenis 600 edetabelipunkti. Kui need tema kaukast ära kaovad, siis langeb Nadal väga suure tõenäosusega maailma edetabeli esikümnest välja.

Nadal debüteeris maailma edetabeli esikümnes 2005. aasta 25. aprillil ning pole pärast seda sealt seni kordagi välja kukkunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles