M-Spordi pealik loodab Fordi ja Red Bulli koostööst võita

Christopher Krutto
Copy
Richard Millener
Richard Millener Foto: M-Sport

M-Spordi rallitiimi pealik Richard Millener avaldas lootust, et Fordi ja Red Bulli vormel 1 tiimi 2026. aastast algav koostöö aitab ka neil tugevamaks saada.

Eelmisel kuul sai ametliku kinnituse uudis, et Fordist saab 2026. aastast alates Red Bulli vormelitiimi mootoritarnija. Samas ei pea rallifännid kartma, et see käik kuidagi M-Sporti halvas mõttes mõjutada võiks, sest Ford kinnitas, et praeguseid projekte see F1-ga liitumine ei mõjuta.

Nüüd avaldas Millener lootust, et äkki aitab Fordi ja Red Bulli koostöö hoopis neil areneda. «Ford siseneb F1-te, mis on fantastiline ja see juhtub 2026. aastal ehk sinna on veel pikk maa minna. Ma loodan, et see tugevdab ka meie partnerlust. Me teeme hetkel koostööd Red bulliga ja Ford teeb edaspidi F1-s Red Bulliga veel suuermat koostööd. Loodame, et see aitab meil ka kasvada,» rääkis Millener Motorsport.com-ile antud intervjuus.

Millener rõhutas ka seda, et rallisõit annab Fordile võrreldes F1-ga väärtusi, mida kuninglik võidusõidusari ei suuda pakkuda. Lisaks sellele avaldas ta lootust, et äkki õnnestub tänu Fordile ja Red Bullile meelitada tulevikus rohkem F1-sõitjaid ralliautode rooli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles