BLOGI ⟩ Vägeva sõidu teinud Ilves jäi MMil esimesena medalita (1)

Karl-Joosep Küngas
Copy

Planicas toimuvatel põhja suusaalade MMi eelviimasel päeval teevad enda viimase etteaste kahevõistlejad. Medalid jagatakse välja suure mäe võistlusel, kus püüab kõrgesse mängu sekkuda ka Kristjan Ilves. Hüppemäel algab võistlus kell 11.30 ning 10 km suusasõidule antakse start kell 16.00. Postimees vahendab sündmusi tekstipõhises otseblogis.

Enne võistlust:

Planicas on kahevõistluses jagatud välja neli medalikomplekti. Normaalmäel jagati välja nii individuaalmedalid meeste ja naiste seas ning seejärel juba meeskondlikult ja segavõistkondlikult. Edukaim sportlane on olnud norralane Jarl Magnus Riiber, kes võitnud maksimaalsed kolm kuldmedalit ning suurele mäele läheb ta neljanda MM-tiitli järele.

Kui Riiber on selge soosik kuldmedalile, siis poodiumile pretendeerivad reaalselt seitse-kaheksa sportlast, kes võivad heal päeval esikolmikusse jõuda. Nende seas on ka Kristjan Ilves, kes Planica suurel mäel treeningutel korralikke esitusi näidanud.

Eilsel treeningul said kahevõistlejad sooritada kolm hüpet. Esimeses voorus lendas Ilves 124 meetrit, mis andis üheksanda koha. Teises voorus maandus ta 131 meetrile ning oli kolmas. Kolmanda koha sai ta ka viimases voorus, kus hüppe pikkuseks mõõdeti 125,5 meetrit.

Võrreldes nädala algul peetud treeninguga on see edasiminek, sest seal näitas Ilves parimal juhul viiendat tulemust.

Eilse treeningu avavooru parim oli Jarl Magnus Riiber (135,5 m). Teises ja kolmandas voorus säras Ryota Yamamoto (135 ja 126,5 m).

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles