Naisjalgpallurile pakuti täiskasvanute veebilehega liitumise eest pea 100 000 eurot

Postimees Sport
Copy
Aston Villa ründaja Alisha Lehmann.
Aston Villa ründaja Alisha Lehmann. Foto: ED SYKES/Action Images/Reuters/Scanpix

Üheks maailma ilusaimaks naisjalgpalluriks peetav Alisha Lehmann avaldas, et sai hiljaaegu veidra pakkumise. Täiskasvanute videoid pakkuva veebilehe omanik pakkus naisele 94 000 eurot, kui ta teeb nende keskkonda oma konto.

24-aastane Šveitsi koondislane Lehmann mängib klubijalgpalli Inglismaa kõrgliigas Aston Villa ridades. Täiskasvanutele suunatud erootilist sisu pakkuv My.Club veebisaidi juht Mike Ford pakkus naisele 47 000 eurot ning lubas veel sama palju maksta Šveitsi naiste kõrgliigale, juhul, kui Lehmann teeb tema saidile konto, vahendas The Mirror.

Vastutasuks soovinuks nad Lehmanni kontol näha trennipilte ja muud õrritavat sisu. Šveitslanna lükkas pakkumise otsustavalt tagasi. Alles hiljuti kutsus naine oma fänne üle keskenduma tema jalgpallikarjäärile, mitte elule ja silmailule väljaspool seda.

«Paljud inimesed näevad ainult mu sotsiaalmeedia külge, mitte aga tegelikult seda, kuidas ma jalgpalli mängin. Selles osas olen mõnikord pettunud, sest töötan iga päev kõvasti. Ma treenin iga päev ja tahan olla parim mängija. Nad ei tea tegelikult, kuidas ma mängin. Ma ütlen alati: «palun vaadake mängu» ja siis nad on üllatunud,» ütles Lehmann The Timesile.

Lehmann on Aston Villa eest tänavu väljakul käinud 18 korda, löönud ühe värava ja andnud kaks väravaga lõppenud söötu. Villa on praegu kõrgliigas viiendal kohal ning jahib nädalavahetusel hooaja seitsmendat võitu otsese konkurendi Evertoni vastu.

Lehmann on Šveitsi koondise eest löönud 36 kohtumisega seitse väravat. Eelmisel suvel toimunud EM-finaalturniiri jättis ta vahele, sest ütles, et polnud turniiril osalemiseks vaimselt valmis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles