FOTO ⟩ F1-sõitja tuli autost välja aidata

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Mehaanikud Lance Strolli aitamas.
Mehaanikud Lance Strolli aitamas. Foto: DPPI

Sel nädalavahetusel antakse avapauk tänavusele vormel 1 hooajale, kuid vabatreeningute põhjal võib küll väita, et Aston Martini sõitja Lance Stroll selleks ülemäära valmis pole. 

Asi pole niivõrd 24-aastase kanadalase kiiruses – nii esimesel kui ka teisel vabatreeningul oli Stroll kuues, kolmandal koha võrra tagapool ehk seitsmes – kui vastupidavuses.

Nimelt murdis Stroll hooaja eel jalgrattaga kukkudes mõlema käe randmed, mistõttu tuli tal vahele jätta hooajaeelsed testisõidud. Bahreini GP-ks on miljardär Lawrence Strolli poeg küll rivis, ent seda mitte 100-protsendiliselt.

Mees ise ega Aston Martin selles osas mõistagi midagi välja öelnud pole, kuid üks pilt – kus tiimi mehaanikud Strolli autost sõna otseses mõttes välja tõstavad – ütleb siinkohal rohkem kui tuhat sõna. 

Bahreini GP eel meediaga suheldes lausus Stroll: «Kukkusin rattaga ja murdsin randmed. Minu paremale käele tehti operatsioon, kuid see oli väike protseduur. Nüüdseks on minu randmed korras. Taastumine vajas kõvasti tööd. Olen viimased 12 päeva rüganud, kuid jõudsin siia. Kõik on hästi. Sõitsin ka juba simulaatoris. Minu meeled on teravad.» lausus Stroll.

Hooaja esimene Bahreini GP sõidetakse pühapäeval, kvalifikatsioon on kavas laupäeval kella 17st.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles