Lumi ja Tallinna Kalev lõid juba koduses liigas asjad segamini

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Tallinna Kalev - Nõmme Kalju
Tallinna Kalev - Nõmme Kalju Foto: Katariina Peetson / jalgpall.ee

Kuigi tugev tuul ja lumi ei võimaldanud Saaremaal täna jalgpalli mängida, siis mandril õnnestus Premium liiga kohtumisega ikkagi maha saada.

Nimelt kohtusid pealinnas, Sportland Arenal täna Tallinna Kalev ja Nõmme Kalju, kes tegid 0:0 viigi. Nõnda tuli mullu esikolmikust välja jäänud, ent tänavu, oma 100. juubeliaastal taas medaleid sihtivatel nõmmekatel kohe avavoorus n-ö alumise otsa klubile punkte loovutada. 

«Me ei kasutanud võimalusi ära ja Kalev mängis kaitses päris kõvasti. Meil ei olnud palju ruumi ja võib-olla ei leidnud ka õigeid käike, kuidas nende kaitseliin lahti tõmmata. Me ei suutnud teravust luua, näiteks üks-ühele minna või midagi sellist, et oleks mingi eelis ründefaasis,» sõnas kahe hooaja vahel FCI Levadia ridadest Kalju leeri kolinud Ilja Antonov Soccernet.ee-le.

Kui Kalju meeste jaoks oli 0:0 pettumusttekitav tulemus, siis Kalevi mängijad olid vastupidiselt mõistagi rõõmsad. «Kaitsetööga oleme kindlasti rahul, taga null on väga hea algus hooajale. Muidugi oleks võinud ees ära lüüa, aga sellise tasemega mänge meil ettevalmistusperioodil ei olnud,» sõnas Kalevi keskkaitsja Kaspar Laur mängujärgses intervjuus.

Premium liiga tabeliseis.
Premium liiga tabeliseis. Foto: EJL

Nagu juhtlõiguski öeldud, siis tegelikult pidanuks täna Saaremaal kohtuma ka FC Kuressaare ja Tartu Tammeka, kuid too matš lükati puhanguti 25-27 m/s puhunud tormituule tõttu edasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles