VIDEO ⟩ Ööklubis relvaga vehkinud NBA täht jäi kaamera ette, liiga alustas uurimist

Christopher Krutto
Copy
Ja Morant.
Ja Morant. Foto: David Zalubowski/AP/Scanpix

Korvpalliliiga NBA tähtmängija Ja Morant jäi kaamerate ette kas relva või sellele sarnaneva esemega ning peab vähemalt järgmised kaks mängu vahele jätma.

Eile andis NBA teada, et algatas uurimise Moranti osas, kellest hakkas sotsiaalmeedias levima video, kus ta hoiab ööklubis väidetavalt relva käes. «Oleme teadlikud Ja Moranti sisaldavast sotsiaalmeediapostitusest ja uurime seda,» vahendab BBC Sport NBA kõneisiku Mike Bassi sõnu.

Pärast uudist andis Moranti koduklubi Memphis Grizzlies teada, et uurimise tõttu peab mängujuht vähemalt kaks järgnevat kohtumist vahele jätma. Vahejuhtum leidis väidetavalt aset mõned tunnid pärast Grizzliese 97:113 kaotust Denver Nuggetsile.

«Võtan kogu vastutuse oma tegude eest,» sõnas Morant. «Mul on kahju minu perest, tiimikaaslastest, treeneritest, fännidest, partneritest, Memphise linnast ja kogu Grizzliese organisatsioonist, et ma teid alt vedasin.»

«Võtan aega, et otsida abi ja õppida paremini tulema toime oma stressi ja üldise heaoluga,» lisas ta.

Morant on Grizzliese tähtsaim mängija. Tema tänavuse hooaja keskmised on 27,1 punkti ja 8,2 resultatiivset söötu ning möödunud kuul võttis ta karjääris teist korda osa NBA tähtede mängust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles