Levadia peatreener pärast Pärnu vastu kuivale jäämist: halvim mäng, mida olen kuttide esituses näinud

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Curro Torres.
Curro Torres. Foto: FCI Levadia

Mullu Eesti jalgpalli kõrgliigas hõbemedalitega leppima pidanud, ent kahe hooaja vahel tiitliheitlust silmas pidades suuri ümberkorraldusi teinud FCI Levadia vutiaasta alguses kõige paremini pakkudelt minema ei saanud.

Nimelt võõrustati oma Premium liiga avamängus Pärnu Vaprust, kellest tulnuks viimastel hooaegadel nähtu põhjal selgelt «üle rullida». Seda aga ei juhtunud ning kaitses kindlalt seisnud suvepealinlased lahkuvad Tallinnast 0:0 viigi ja mesimagusa punktiga. 

Levadia uus peatreener, hispaanlane Curro Torres tõdes ETV2 mängujärgses intervjuus, et ei saa hoolealuste tööga rahule jääda. «See on kindlasti kõige halvem mäng, mida olen oma siin oldud aja jooksul näinud. Esimene poolaeg polnud me üldse ülesannete kõrgusel, ma pole asjadega rahul,» sõnas ta, kuid lisas, et Levadia on tänavu noor meeskond ning neill tulebki üheskoos areneda ja edasi minna.  

Torrese ametivend, Pärnu Vapruse loots Igor Prins oli intervjuud andes vastupidiselt mõistagi rõõmus. «Hea algus [hooajale]. Vastane küll surus ja üritas oma mängu peale suruda, aga tõestasime juba kontrollmängudes, et suudame kaitset hästi hoida ja vastase rünnakuid pareerida. Mul on sõnad otsas: olen väga rahul selle panuse eest, mis mängijad andsid ja selle võitluse eest. Pinged on maas, siit on hea edasi minna,» sõnas staažikas juhendaja. 

Premium liiga tabeliseis.
Premium liiga tabeliseis. Foto: jalgpall.ee
 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles