Skandaal: autoroolis nahaalselt käitunud KHLi tähe naine ajas lapse alla

Christopher Krutto
Copy
Daniil Vovtšenko.
Daniil Vovtšenko. Foto: Pavel Golovkin/AP/Scanpix

Venemaal puhkes skandaal, kui selgus, et jäähokiliigas KHL Tšerepovetsi Severstali esindava Daniil Vovtšenko naine Jana Vovtšenko-Aleksandrova ajas autoga alla lapse.

Venemaa portaal Match TV kirjutab, et Vovtšenko-Aleksandrova ajas alla põhikooliealise lapse, kes vigastas õnnestuses oma pead ja jalgu. Õnneks polnud tema vigastused eluohtlikud.

Match TV kirjeldas, et tüdruk oli kodulinnas Tšerepovetsis ületamas koos 65-aastase vanaisaga ülekäigurajal teed. Kuigi üks auto oli jäänud seisma ja lasi inimesed üle, siis Vovtšenko-Aleksandrova hoopis kiirendas oma Porsche Macani roolis ja ajas tüdruku alla. Vanem mees vigastada ei saanud.

Venemaa koondises mängiv Vovtšenko võttis hiljem juhtunu kohta sõna. «Šokeeriv, eriti kui videot vaata. Aga kõige tähtsam on, et laps ei saanud tõsiselt viga,» rõhutas ta Match TV-le antud intervjuus.

Hokimängija sõnul ei leitud tema naise organismist ei alkoholi ega narkootikumide jälgi. Lisaks lubas ta, et vajadusel aitab ta vigastada saanud tüdrukut ning tema peret.

Vovtšenko on Robert Rooba endise koduklubi asekapten. Sel hooajal on ta 63 mänguga saanud KHLis kirja 36 skooripunkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles