Aršavin soovib perekondlikel põhjustel Arsenali naasta

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrei Aršavin pallib praegu Peterburi Zeniidi ridades.
Andrei Aršavin pallib praegu Peterburi Zeniidi ridades. Foto: SCANPIX

Londoni Arsenali jalgpalliklubist poole aasta pikkuse laenulepingu alusel Peterburi Zeniiti siirdunud Andrei Aršavin soovib järgmisel hooajal taas Arsenalis mängida.

Aršavin liitus Londoni klubiga 2009. aastal, kuid ülimalt eduka alguse järel jäi tema panus hiljem juba tagasihoidlikumaks, kirjutab Sportsmail.

«Arsenalis olles tahtsin ma alati mängida, mitte istuda pingil või tribüünil ja sealt kohtumist jälgida. Ükski mängija ei taha sündmuste käiku kõrvalt vaadata,» rääkis Aršavin, kes loodab järgmisel hooajal Londoni klubis taas põhitegijate sekka tõusta.

«Loomulikult soovin Arsenalis jätkata. Olen harjunud Londonis elama ja Zeniidis laenul olles jäi minu perekond ikka sinna, kuna minu lapsed käivad seal koolis ning kõik tunnevad ennast seal mugavalt,» avaldas Aršavin põhjuse, miks ta soovib karjääri Inglismaal jätkata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles