Jürgens aitas koduülikooli taas Märtsihullusele, kas korratakse kahe aasta tagust muinasjuttu?

Christopher Krutto
Copy
Carlos Jürgens.
Carlos Jürgens. Foto: Steven Branscombe/USA TODAY Sports/Scanpix

Eesti korvpallur Carlos Jürgens aitas koduülikooli Oral Roberts Golden Eaglesi Summit League'i konverentsi finaalis 92:58 võiduni North Dakota State Bisoni üle. Ühtlasi kindlustati koht Märtsihullusel ehk NCAA finaalturniiril.

Võimsa kohtumise teinud Oral Roberts ei andnud vastastele võimalustki. Poolajaks oldi ees juba 51:20. Teisel poolajal küll oli mäng tasavägisem, kuid North Dakota State'il ei õnnestunud kuidagi mängu tagasi saada.

Kuigi Oral Roberts võitis suurelt, siis Jürgens kõige säravamat mängu ei teinud. Eestlane tabas oma kaheksast viskest kõigest kaks ning kuuest kaugviskest tabas vaid üks. Lõpuks jäi tema arvele 26 minutiga viis punkti ja viis lauapalli. Lisaks tegi ta ka ühe vaheltlõike. Negatiivse poole pealt tegi ta kaks pallikaotust.

Oral Robertsi veduiks kerkis 26 punkti visanud Max Abmas, kes jagas lisaks sellele kaaslastele 11 resultatiivset söötu. Teda toetas 20 silmaga Patrick Mwamba.

North Dakota State'i parimaks kerkis 18 punkti ja kaheksa lauapalliga Boden Skunberg.

Oral Roberts pääses viimati Märtsihullusele 2021. aastal, kus suudeti lõpuks jõuda kaheksandikfinaali. Enne seda võideti viimati finaalturniiril mäng 1974. aastal. 

Märtsihulluse turniir peetakse 14. märtsist 3. aprillini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles