VIDEO ⟩ Hooaja eel vigastada saanud F1-sõitja avaldas, kui tõsised tema vigastused tegelikult olid

Christopher Krutto
Copy
Lance Stroll (paremal) koos tiimikaaslase Fernando Alonso ja Lewis Hamiltoniga.
Lance Stroll (paremal) koos tiimikaaslase Fernando Alonso ja Lewis Hamiltoniga. Foto: HAMAD I MOHAMMED/REUTERS/Scanpix

Vormel 1 sarjas Aston Martini eest sõitev Lance Stroll vigastas vahetult enne hooaja algust oma käsi ja jalga. Nüüd selgus, et tema vigastused olid vägagi tõsised.

Kuigi enne hooaja algust varjas Aston Martin kiivalt, mis nende sõitjaga juhtus. Mainiti lihtsalt, et ta sai Hispaanias toimunud rattaõnnetuses vigastada.

Nüüd võttis Stroll sotsiaalmeedias sõna, kus kirjeldas, et kukkus 18. veebruaril jalgrattaga trenni tehes. Uuringutega tehti selgeks, et tal oli mõlemas randmes mõra ning lisaks oli ta murdnud parema jala suure varba.

«Kuna hooaja algus oli täpselt ümber nurga, siis ajastus ei saanuks halvem olla. Minu meditsiinitiim arvas alguses, et mul ei jää vahele vaid hooajaeelne test, aga ka esimesed sõidud,» kirjutas Stroll.

Ta pöördus abi saamiseks doktor Javier Miri poole, kes on varem edukalt ravinud mitmeid MotoGP sõitjaid. Seal sai ta esimese lootuse, et võib ikkagi Bahreinis starti tulla.

«Algselt oli paranemine aeglane – vajasin kodus igapäevaste toimetustega palju abi. Aga iga päevaga läks asi paremaks ja kui neljandal päeval kips ära võeti, siis tekkis Bahreinis sõitmise võimalus. Mu meditsiinitiim koostas programmi, mis aitaks mul randmetes taastada liikuvuse ja jõu,» seletas Stroll.

Lõpuks õnnestus kanadalasel piisavalt terveks saada ning Bahreinis starti tulla, kus tal õnnestus lõpuks noppida kuues koht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles