Uskumatu skandaal: peatreener läks klubi presidendile kallale, omanik karistas väidetavat ohvrit

Christopher Krutto
Copy
Jalgpallid. Pilt on illustreeriv.
Jalgpallid. Pilt on illustreeriv. Foto: Sille Annuk

Poola tugevuselt kolmandas jalgpalliliigas mängiva Lublini Motori ümber puhkes suur skandaal, kui peatreener Goncalo Feio läks kallale tiimi presidendile Pawel Tomczykile.

Lugu sai alguse, kui pärast Poola karika veerandfinaalis saadud kaotust Częstochowa Rakówile. Pärast seda süüdistas Feio Tomczykit selles, et ta oli vastaste võidu üle õnnelik ning lisas, et klubi presidendilt tal abi ei ole loota.

Asjad teravnesid pärast liigas saadud 2:1 võitu Jastrzębie GKSi üle. Mängujärgsele pressikonverentsile ilmus Feio ilma meeskonna pressiesindaja Paulina Maciążekita. Naine kommenteeris hiljem meediale, et põhjuseks oli treeneri verbaalne rünnak tema suunas.

Eriti tuliseks läks pärast pressikonverentsi. Feio ja Tomczyk sattusid vaidlusse, mis lõppes sellega, et Feio virutas teiste inimeste nähes vastu lauda ning viskas siis klubi presidenti dokumendisahtliga. Poola portaal Fakt kirjutab, et Tomczyk tuli viia haiglasse ning hetkel ei luba tema tervis oma kohuseid täita.

Kusjuures Feio süüdistas, et Tomczyk oli tüli ajal alkoholijoobes, kuid haiglas lükati see väide pärast vereanalüüse ümber.

Lugu muutus veelgi ootamatumaks, kui klubi miljardäridst omanik Zbigniew Jakubas korraldas pressikonverentsi, kus astus treeneri kaitseks välja ning ütles, et kui Feio peaks klubist lahkuma, lahkub ka tema.

Lisaks sellele määras Jakubas Tomczykile kolme kuu pikkuse sundpuhkuse.

Küll ei ole lugu veel lõpplahendust saanud, sest Poola jalgpalliliidu distsiplinaarkomisjon koguneb asja uurima. Juba on klubilt palutud lisainformatsiooni ning Tomczyki meditsiinilise läbivaatuse tulemusi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles