Eesti rallitalent avaldas, millal võiks temalt häid tulemusi oodata

Christopher Krutto
Copy
Georg Linnamäe Rootsi rallil.
Georg Linnamäe Rootsi rallil. Foto: Jaanus Ree / Red Bull Content Pool

Eesti rallitalent Georg Linnamäe andis lühikese intervjuu WRC-sarja ametlikule kodulehele, kus rääkis uue autoga harjumisest.

24-aastane Linnamäe võistleb sarnaselt kaasmaalastele Gregor Jeetsile, Robert Virvesele ja Joosep Ralf Nõgenele sel nädalavahetusel Portugali EM-etapil Fafes. Linnamäe sõnul sõidab ta seal selleks, et saada rohkem sõiduaega Hyundai i20 N Rally2-e roolis.

Nimelt sõitis ta varem Volkswagen Golf GTI R5-ga, kuid tänavusest hooajast vahetas masinat. «Autod on oma filosoofias suhteliselt erinevad. Mõlemal on tugevaid kohti. Nagu iga uue autoga, harjumiseks läheb lihtsalt natuke aega,» seletas Linnamäe.

«Üks asi, mis kindlasti aitab, on sõiduaeg. Seda Fafe meie jaoks ongi, et rohkem kogemusi [Hyundaiga] saada. Lisaks saab olema huvitav näha tänavu ERCd, sest sarnaselt WRC2-le paistab see väga tugev,» jätkas ta.

Lisaks sellele avaldas Linnamäe lootust, et võiks hooaja keskpaigaks saada ka korralikult hoo üles. «Soovin kiirelt hoo üles saada. Mul on nüüd tulevatelt rallidelt mõned kogemused ja tahan näidata tugevaid tulemus – äkki hooaja teine pool on selleks hea aeg, sest ma olen autoga rohkem harjunud ja rallid sobivad mulle natuke paremini,» sõnas Linnamäe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles