Aivar Pohlak lumejalgpallist: enamikul aastatel pole lumesaju tõttu ükski mäng ära jäänud

Ville Arike
, reporter
Copy
Lumesadu jalgpallimängu ajal.
Lumesadu jalgpallimängu ajal. Foto: jalgpall.ee

Eesti jalgpallihooaja algus on tänavu kulgenud rohkem kui konarlikult, sest meistriliiga kümnest esimesest mängust suudeti ära pidada ainult viis ning neistki mitte kõik normaalsetes tingimustes. Neljapäeva pärastlõunal teatati, et nädalavahetusel jäävad ära kõik 3. vooru mängud. Jalgpallijuht Aivar Pohlak aga ei poolda kalendris kardinaalsete muudatuste tegemist.

Hädad algasid juba veebruari viimaseks nädalavahetuseks kavandatud superkarika mänguga, mis toodi Paidest Sportland Arenale ehk soojendusega väljakule. Järgnenud meistriliiga esimeses voorus peeti suure hädaga ära neli mängu, teises voorus aga vaid üks (Kuressaare – Harju Laagri), ning seegi kohutavates tingimustes, kus teisel poolajal õigest jalgpallist rääkida ei saanud.

Neljapäeval kell 17.10 avaldas Eesti Jalgpalli Liit oma veebilehel: «Eesti ilmateenistuse prognoos lubab Premium liiga mängupaikadesse laupäevaks ja pühapäevaks lumesadu ja tugevaid tuulepuhanguid. Premium liiga kolmanda vooru mängud võivad ilma paranemisel toimuda järgmise nädala teisipäeval, 14. märtsil ja kolmapäeval, 15. märtsil. Sellekohane otsus tehakse esmaspäevaks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles