AMETLIK ⟩ Eesti-Läti ühisliiga meister selgub Tallinnas

Postimees Sport
Copy
Eesti korvpallisõbrad saavad sel hooajal Eesti-Läti ühisliiga otsustavatele kohtumistele lähedalt kaasa elada.
Eesti korvpallisõbrad saavad sel hooajal Eesti-Läti ühisliiga otsustavatele kohtumistele lähedalt kaasa elada. Foto: Eero Vabamägi

Eesti-Läti korvpalliliiga viienda hooaja finaalturniir toimub tänavusel hooajal nelja parima meeskonna osavõtul 7. ja 8. aprillil Tallinnas, Unibet Arenal.

Tallinnas toimuval Final Fouril saavad poolfinaalid toimuma reedel, 7. aprillil kell 16:00 ja 19:00. Laupäeval algusega kell 14:00 algab pronksikohtumine ning kell 17:00 pannakse pall mängu finaalis.

Eesti Korvpalliliidu liigade ja võistluste juhi Henri Ausmaa sõnul on Eesti Korvpalliliidul suur au võõrustada juubelihooajal liiga otsustavat faasi Eestis. «Meil on suur au võõrustada Paf Eesti-Läti Korvpalliliiga juubelihooaja kulminatsiooni Eestis. Tegemist saab olema kõrgetasemelise finaalturniiriga, kus selgub viienda hooaja meister. Korraldajatena anname endast maksimumi, et nädalavahetus tuleks nii osalevatele meeskondadele kui ka fännidele meeldejääv,» sõnab Ausmaa.

Veerandfinaalidesse on tänaseks endale koha taganud BC Prometey, VEF Riga, BC Kalev/Cramo, Tartu Ülikool Maks & Moorits ja BK Ventspils. Lahtised on veel põhiturniiri kuues, seitsmes ja kaheksas koht, millel nimel peavad heitlust AVIS UTILITAS Rapla, möödunud hooaja medalistid Viimsi/Sportland ja Pärnu Sadam ning lätlaste BK Ogre.

Seni on Eesti-Läti Korvpalliliiga võidukarika pea kohale tõstnud kolm meeskonda – BK Ventspils (2019), BC Kalev/Cramo (2021) ja VEF Riga (2022). Hooajal 2019/2020 jäi finaalturniir pandeemia tõttu ära.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles