Hirmsas tulevahetuses osalenud korvpallitäht võeti politsei vahi alla (1)

Karl-Joosep Küngas
Copy
Shawn Kemp.
Shawn Kemp. Foto: AP Photo/John Froschauer/SCANPIX

USAs on taas üks korvpallur tulirelva ebakorrektse kasutamise tõttu politsei huviorbiiti sattunud. Sedapuhku võeti vahi alla NBA legend Shawn Kemp.

USA korvpalliajakirjanik Adrian Wojnarowski avaldas, et Washingtoni osariigis toimunud tulevahetuses osales 90ndate üks suuremaid korvpallitähtesid Kemp. Nimelt oli kaks autot seisma jäänud ning nendes istunud inimesed alustasid üksteise suunas tulistamist. Tulevahetus lõppes, kui üks osapool sündmuskohalt minema kihutas.

Politsei saabus kiiresti sündmuskohale ning meestelt võeti ära tulirelvad. Õnneks keegi juhtunus kannatada ei saanud, ent mitmed väidetavad süüdlased võeti vahi alla. Nende hulgas ka eelnevalt mitmel korral vahi all olnud Kemp. Nimelt on Kemp sel sajandil võetud politsei vahi alla erinevate uimastite omamise tõttu.

53-aastane Kemp mängis NBAs 14 hooaega. Ta jõudis esindada nii Seattle SuperSonicsit, Cleveland Cavaliersi, Portland Trail Blazersit kui ka Orlando Magicut. Ta jõudis kuuel korral osaleda NBA tähtede mängul ning korra ka NBA finaalis.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles