Hamilton kritiseeris teravalt Mercedest: nad ei kuulanud mind

Christopher Krutto
Copy
Lewis Hamilton.
Lewis Hamilton. Foto: Hasan Bratic/SIPA/Scanpix

Mercedese vormelitiimi sõitja Lewis Hamilton kritiseeris teravalt tiimi, sest tema sõnul ei võetud tema muresid tänavuse hooaja masina arendusel arvesse.

Seitsmekordne maailmameister piirdus hooaja avaetapil Bahreinis viienda kohaga ning paistab, et tänavu ei õnnestu Mercedesel teist hooaega järjest tiitliheitlusesse sekkuda.

«Eelmisel aastal ütlesin neile asju. Ma rääkisin probleemidest, mis selle autoga on,» rääkis Hamilton BBC taskuhäälingus «Chequered Flag».

«Ma olen sõitnud elu jooksul nii paljude erinevate autodega. Ma tean, mida auto vajab. Ja ma tean, mida auto ei vaja. Ma arvan, et see kõik on kinni vastutustundes,» jätkas Hamilton, kes usub, et ühel hetkel õnnestub Mercedesel siiski tippu naasta.

«Tuleb võtta asi omaks ja öelda, et tead mis, me ei kuulanud sind. Asi pole seal, kus peaks olema ja peame selle kallal tööd tegema. Peame keskenduma auto tasakaalule kurvides, vaatama kõiki nõrki kohti ja lihtsalt tiimina kokku hoidma.

Me oleme endiselt mitmekordsed maailmameistrid. Lihtsalt seekord ei läinud asi õigesti. Eelmisel aastal ka ei läinud õigesti. Aga see ei tähenda, et me tulevikus asju paika ei saa,» ütles britt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles