VIDEO ⟩ Kriisa sai taas enne Märtsihullust vigastada: tundsin kohe, et see ei ole hea

Christopher Krutto
Copy
Kerr Kriisa (palliga).
Kerr Kriisa (palliga). Foto: Stephen R. Sylvanie/Usa Today Sports/Scanpix

USA ülikooliliigas NCAA alistas Arizona ööl vastu tänast Pac-12 konverentsi turniiri veerandfinaalis 95:84 Stanfordi. Valusa tagasilöögi sai Kerr Kriisa, kes vigastas oma paremat õlga.

Kriisa vigastas oma õlga esimese poolaja viimastel minutitel ning alguses ei olnud selge, kas ta saab uuesti mängu tulla. Lõpuks tuli ta teisel poolajal teibitud õlaga platsile ning sai seal kirja veel 15 minutit.'

Küll segas õlg Kriisat nii palju, et platsilt ta teisell poolajal ühtegi viset ei üritanud. Lõpuks jäi tema saldoks üks punkt, kaks lauapalli ja neli resultatiivset söötu. Teine Arizonas mängiv eestlane Henri Veesaar koosseisu ei kuulunud.

«Kui see juhtus ja ma tundsin kohe, et see ei ole hea, siis ma mõtlesin, et püha p**k, kuidas see nüüd jälle läheb,» vahendab Arizona Desert Swarm Kriisa sõnu. «Tundub, et turniiril on mulle halb aura.»

«Soojendusel tundsin ma kindlasti, et ei saa palli visata, aga kui treenerid tulid, siis pidin ütlema, et ma saan jätkata, sest tahtsin väga mängida,» jätkas ta.

«Kõik liigutused olid suhteliselt halvad, aga sel hetkel proovid lihtsalt mängu võita. On otsustav aeg, nii et sa ei keskendu endale. Proovid lihtsalt valu sees hoida ja tiimikaaslaseid julgustada ning jooksudele minna ja selliseid asju teha,» lisas mängujuht.

Hetkel pole teada, kui tõsine Kriisa vigastus on, kuid taaskord tuli tervislik tagasilöök vahetult enne Märtsihullust. Mullu vigastas Kriisa enne NCAA finaalturniiri oma hüppeliigest, mis ei parananenud täielikult mängudeks ära.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles