Hyundai tiimipealik on Mehhiko eel enesekindel: sihime oma esimest võitu

Christopher Krutto
Copy
Cyril Abiteboul.
Cyril Abiteboul. Foto: Hyundai Motorsport

Sel aastal Hyundai rallitiimi ohjad haaranud Cyril Abiteboul sõnas Mehhiko ralli eel, et meeskond loodab teiselt poolt Atlandi ookeani naasta võiduga.

Autoralli MM-sarja kolmas etapp sõidetakse järgmisel nädalal Mehhikos. Ainsa tiimina pole seni võidumaitset suhu saanud vaid Hyundai, kuid Abiteboul loodab, et see muutub.

«Pärast ühte põhiliselt asfaltietappi ja teist lumel ja jääl lähme nüüd sel hooajal esimest korda kruusale. Tiim oli mullu sellisel pinnal hea ja meie missioon on seda 2023. aastal jätkata,» vahendas Hyundai pressiteenistus prantslase sõnu.

«Kõigil kolmel sõitjal on Mehhiko rallilt kogemusi ja kuidas see kuumus ja kõrgus mõjub nii neile kui ka autodele. Sel aastal on natuke teine väljakutse, sest see on esimene kord, kui seal võisteldakse hübriidiga, nii et meil on võimalus oma seadistusega saada konkurentsieelis,» jätkas Abiteboul.

«Ekipaažid tunnevad ennast enesekindlalt – nagu mina – ja loodame püüda Mehhikost oma esimest võitu,» lõpetas ta.

Autoralli MM-sarja üldarvestuses hoiab esikohta hetkel M-Spordi sõitja Ott Tänak, kellel on kirjas 41 punkti. Teine on 38 silmaga Toyota piloot ja valitsev maailmameister Kalle Rovanperä ning kolmas 32 punktiga Hyundai esisõitja Thierry Neuville.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles