MMil rängalt kukkunud laskesuusataja pidi peapõrutuse tõttu hooaja lõpetama

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Benjamin Weger
Benjamin Weger Foto: SCANPIX

MK-sarja üldarvestuses üheksandal kohal paiknev Šveitsi laskesuusataja Benjamin Weger oli sunnitud MMi järel hooaja lõppenuks kuulutama.

22-aastane šveitslase jaoks lõppes pühapäevane MMi 15 km ühisstardiga sõit õnnetult, kui ta teisel ringil üsna rängalt kukkus ja korralikult põrutada sai, vahendab biathlon-online.de.

Weger toimetati koheselt haiglasse, kus tal tuvastati peapõrutus ja rohkelt sinikaid, lisaks kahtlustati, et ta murdis põsesarnaluu. Haiglast pääses  Weger välja eile lõuna paiku ning ta teatas oma koduleheküljel, et otsustas hooaja lõpetada ja viimasele etapile Hantõ-Mansiiskisse mitte sõita.

«Olukorda arvestades tunnen end võrdlemisi hästi, kuid tunnen tugevat valu kaelas ja peas ning pärast meeskonnaga konsulteerimist otsustasin, et ei sõida Hantõ-Mansiiskisse,» selgitas Weger. «Pole garantiid, et saan valuvabalt võistelda, seetõttu pole sel ka mõtet. Keskendun taastumisele, et mai alguses uueks hooajaks treenima hakata.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles