FOTO Käed tagumikul: naistennisistidest tehtud pilt sai viraalseks

Postimees Sport
Copy
Arina Sabalenka ja Paula Badosa.
Arina Sabalenka ja Paula Badosa. Foto: @ paulabadosa/Instagram

Tennisemaailma tähed Arina Sabalenka (WTA 2.) ja Paula Badosa (WTA 22.) sattusid erilise kära keskele. Duost tehtud lähedane ja mõnede arvates isegi intiimne foto nõudis tennisistilt oma suhtestaatuse selgitamist.

24-aastane valgevenelanna Sabalenka ja temast aasta vanem hispaanlanna Badosa on väga head sõbrannad. Seda on nad avalikult teatanud mitmel korral ning nendesarnane lähedus ei ole tippspordis just väga tihti nähtav.

Sabalenka ja Badosa treenisid ka USAs toimuval Indian Wellsi turniiri ajal. Väljakult lahkudes kallistati teineteist, kuid üks olukorrast tehtud foto hakkas internetis kiiresti levima. Sabalenka ja Badosa lahkusid tenniseväljakult käed teineteise tagumikul.

Pilt pälvis Twitteris kiiresti palju tähelepanu. Nii Sabalenka kui ka Badosa olid kiired olukorda kommenteerima, esmalt õli tulle valades. Badosa jagas fotot südame-emotikoniga, Sabalenka kirjutas, et «õhus on armastust».

Valgevenelane postitas peagi veel ühe säutsu, millega ta oli sunnitud selgitusi jagama. «Täpsustuseks. Meil mõlemal on poiss-sõbrad,» kirjutas Sabalenka.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles