Totaalne ümbersünd koos Eesti koondislasega – St. Pauli aina võidab ja rühib Bundesliga poole

Toimetas Ville Arike
Copy
Karol Mets (paremal) rõõmustab koos klubikaaslase Jackson Irvine'iga.
Karol Mets (paremal) rõõmustab koos klubikaaslase Jackson Irvine'iga. Foto: IMAGO/CB/Scanpix

Käesoleva aasta 5. päeval värbas Saksamaa 2. Bundesligas ehk meie mõiste järgi esiliigas mängiv Hamburgi St. Pauli Zürichist laenulepinguga Eesti koondislase Karol Metsa. Tabeli alumises otsas võidelnud meeskond on sealtmaalt võitnud kõik seitse mängu!

Hooaja esimese poole ehk 17 mänguga kogus St. Pauli 17 punkti ning see ei andnud 18 meeskonna seas enamat 15. kohast. Nädalapäevad hiljem alistas St. Pauli sõprusmängus kõrg– ehk Bundesligas tol hetkel 8. kohal asunud Mönchengladbachi Borussia 1:0.

29. jaanuaril jätkus liigahooaeg ning sealtpeale on saadud seitsmest mängust seitse võitu väravate vahega 11-3. Tõsi, kuus võitu on olnud üheväravalised ja üle kahe värava mängus pole lüüa suudetud, aga loeb see, et kolm punkti on tabelis. Täpsemalt 7x3 punkti.

Hooaja 17 esimesest mängust oli võidetud vaid kolm. Esimeses ringis saadud punktide arv ületati juba kuue võidumänguga...

Hamburgis on kõik ümber pööratud, nüüdseks on St. Paulil tabelis seitsmes koht ja 38 punkti. Otse Bundesligasse viiv teine koht jääb 10 ja üleminekumängudele viiv kolmas koht 9 punkti kaugusele. Hooaja lõpuni jääb kümme vooru.

Sama oluline on asjaolu, et Mets kuulub selgelt St. Pauli tuumikusse. Ka eilses 2:1 võidumängus Greuter Fürthiga sai Eesti koondislasest kaitsja kirja järjekordse täismängu.

2. Bundesliga esikümme:

Foto: bundesliga.com
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles