Kohutavalt hooaega alustanud Ferraris kubiseb draamadest

Karl-Joosep Küngas
Copy
Frederic Vasseur
Frederic Vasseur Foto: XPB / XPB Images/Press Association Images

Kuningliku vormelisarja legendaarseim meeskond Ferrari on juba enne hooaja teist osavõistlust kriisis. Seejuures on esile kerkinud probleem, mida ei osatud märgata.

Itaalia meedia teatel on Ferrari kodubaasis Maranellos õhkkond väga pingeline. Alles mõni kuu tagasi pealikuks tõusnud Frederic Vasseur on sattunud pingete keskmesse ning väljaande Express teatel pole prantslasel isegi piisavalt sõnaõigust olukorra lahendamisel.

Esiteks vihastas Vasseur välja Ferrari töötajad, kui ta saabus Bahreinis toimunud testisõitudele koos pikaaegse sõbra Toto Wolffiga. Viimane on teatavasti Mercedese pealik. Väljaande Corriere della Sera teatel on samas ka Vasseur pettunud Ferraris, kuna tema soovis meeskonda tuua uusi sponsoreid, ent see idee maeti kiiresti maha.

Erinevate Itaalia väljaannete teatel pole Vasseur Ferraris niiditõmbaja. Prantslase asemel liigutab tähtsamaid nuppe väidetavalt hoopis Ferrari tegevjuht Benedetto Vigna. Kaks suurt isiksust pole aga parimates suhetes ning seetõttu valitsebki meeskonnas terav õhkkond, kus töötamine on raskendatud.

Eelmisel nädalal tuli avalikuks fakt, et meeskonna esisõitja Charles Leclerc kutsus kokku kriisikoosoleku. Monaco vormeliäss pole rahul praeguse autoga, millega ei saa konkureerida Red Bullidega. Leclerc oli seejuures mootoririkke tõttu hooaja avaetapil sunnitud kolmandalt kohalt katkestama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles