Kätest ja jalgadest ilma jäänud Vene olümpiavõitja äratati koomast (2)

Christopher Krutto
Copy
Roman Kostomarov (paremal).
Roman Kostomarov (paremal). Foto: Postimees

46-aastane endine jäätantsija Roman Kostomarov on viimastel kuudel pidanud rinda pistma suurte tervisemuredega, kuid vähemalt sai ta nüüd koomast ärgata.

Saksamaa väljaanne RTL kirjutab, et mõlemast käest ja jalast ilma jäänud Kostomarovi seisund on nii palju paranenud, et arstid äratasid ta koomast.

Üleeelmisel kuul raske kopsupõletikuga Moskva haiglasse viidud 46-aastasel Kostomarovil tuli sepsise ohu ja vereringeprobleemide tõttu amputeerida jalad. Samal põhjusel jäi ta hiljem ilma kätest ning ta on elanud haiglas üle kaks insulti ja ajuverejooksu.

RTL teatab, et olümpiavõitja saab pärast koomast äratamist suhelda oma naise Oksana Domninaga ning teiste sugulastega. Tõsi, tema seisund on endiselt raske, sest Kostomarovi immuunsussüsteem ei tööta ning ta peab olema ventilaatori küljes.

Kusjuures Vene portaalile woman.ru antud intervjuus rääkis Domnina, et on riietanud ennast mehele külas käies haigla õe riietesse, et saaks rahus oma abikaasaga aega veeta.

Kostomarov krooniti koos partneri Tatjana Navkaga 2006. aastal Torinos jäätantsu olümpiavõitjaks. Samuti õnnestus neil võita kaks MM- ja kolm EM-tiitlit.

Tema endine jäätantsupartner Tatjana Navka on abielus Venemaa presidendi Vladimir Putini pressiesindaja Dmitri Peskoviga. Pärast Ukraina sõja algust lisas USA Navka sanktsioneeritavate listi.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles