Siim-Sander Vene ja Hapoel jõudsid Meistrite liigas veerandfinaali

Karl-Joosep Küngas
Copy
Siim-Sander Vene mänguhoos.
Siim-Sander Vene mänguhoos. Foto: fiba

Eesti korvpallikoondise kapteni Siim-Sander Vene koduklubi Jeruusalemma Hapoel kindlustas endale koha Meistrite liiga veerandfinaali. Vahegrupi viiendas voorus seljatas Iisraeli meeskond võõrsil 73:64 Prantsusmaa tiimi Dijoni.

Sõrmevigastuse tõttu mitmenädalase pausi teinud, sealhulgas ka hiljutised Eesti koondise mängud vahele jätnud kapten Siim-Sander Vene naasis küll möödunud nädalal Iisraeli kõrgliigas väljakule, ent Meistrite liigas pidi ta veel tähtsat kohtumist pingilt jälgima.

Tema kaaslased said enda ülesandega eeskujulikult hakkama ning üks voor enne vahegrupiturniiri lõppu kindlustati ka edasipääs veerandfinaali. Selleks vajati täna kindlasti Prantsusmaalt võitu ja 73:64 skooriga see ka võeti.

Hapoeli edukaim oli 17 punkti visanud Khadeen Carrington. Kahekohalise punktiskoori said veel kirja Zachary Hankins ja Kenneth Smith, kes viskasid vastavalt 13 ja 12 silma.

Viimases vahegrupivoorus sõidab Hapoel külla teisele Prantsusmaa tippklubile Strasbourgile. Paari esimene vastasseis Iisraelis lõppes Hapoeli 81:80 võiduga. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles