Meedia: Messile pakutakse Saudi Araabias palganumbrit, mis teeks isegi Ronaldo kadedaks

Christopher Krutto
Copy
Lionel Messi.
Lionel Messi. Foto: STEPHANE MAHE/Reuters/Scanpix

Portugali jalgpallitäht suundus jaanuaris Saudi Araabia klubi Al Nassri ridadesse, kus teenib aastas kokku umbes 200 miljonit eurot palka. Tema igipõlisele rivaalile Lionel Messile pakutakse veelgi uhkemat töötasu.

Messi leping praeguse leivaisa Pariisi Saint-Germainiga saab praeguse hooaja lõppedes läbi ning seni pole pikenduse osas veel kokkuleppele jõutud. Seetõttu proovivad ka teised oma õnne ning Saudi Araabiasse meelitatakse teda tohutu rahasummaga.

Nimelt teatas Hispaania jalgpalliprogramm El Chiringuito oma eetris, et Messi agendist isa Jorge Messi andis Saudi Araabia šeikidele teada, et tema poeg sooviks kahe aasta peale teenida kokku 600 miljonit eurot, kui peaks suunduma sealses kõrgliigas mängiva Al Hilali ridadesse.

Väidetavalt on teinud Al Hilali juhtkond juba ka vastupakkumise ning Messile lubatakse aasta eest 350 miljonit eurot. Hetkel pole teada, kui pikast kokkuleppest jutt käib.

Samal ajal räägib ajaloo ühe edukama jalgpalluri isa läbi ka PSG-ga. Lisaks sellele on teda seostatud Barcelona ja Miami Interiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles