Latvala kiitis tugevat Tänakut

Postimees Sport
Copy
Ott Tänak (paremal) ja Jari-Matti Latvala.
Ott Tänak (paremal) ja Jari-Matti Latvala. Foto: LEHTIKUVA/REUTERS/Scanpix

Autoralli MM-sari jätkub sel nädalal Mehhiko ralliga. Toyota tiimipealik Jari-Matti Latvala tunnistas enne võistlust, et Ott Tänaku hea kiirus M-Spordi Ford Pumaga teda ei üllata.

Kui Monte Carlos ei suutnud Tänak oma võimeid veel täielikult näidata, siis Rootsis noppis ta juba võidu ning tänu sellele läheb ta Mehhikosse MM-sarja liidrina. Lähimat jälitajat Kalle Rovanperät edestab Tänak hetkel kolme punktiga.

Tänaku hea hoo teeb seda muljetavaldavamaks asjaolu, et M-Spordil pole selliseid rahalisi vahendeid, nagu on tehasetiimidena tegutsevatel Hyundail ja Toyotal. Latvala jaoks pole see üllatus.

«Ma teadsin, et Ott on tugev. Asfaldil ei olnud ta kiirematega samas klassis, aga Rootsis oli ta koheselt tugev. Ott tahab MM-tiitli nimel sõita ja tuleb olla valmis, et ta on kõva vastane,» sõnas Latvala Ilta-Sanomatile antud intervjuus.

Kui mullu olid Toyota kõige suuremaks nõrkuseks karmid kruusarallid, siis taolise pinnaga Mehhikos loodetakse olla kiiremad. Latvala sõnul on tööd selle nimel kõvasti tehtud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles