Juba kolmas laskesuusatäht teatas tänavuse hooaja järel karjääri lõpetamisest

Christopher Krutto
Copy
Anaïs Chevalier-Bouchet.
Anaïs Chevalier-Bouchet. Foto: Michal Cizek / AFP / Scanpix

Prantsusmaa laskesuusataja Anaïs Chevalier-Bouchet teatas, et lõpetab sel nädalal Oslos sõidetava MK-etapi järel karjääri.

30-aastane Chevalier-Bouchet andis oma fännidele karjääri lõpetamisest teada ühismeedia vahendusel. «Oslos on minu viimased sõidud. On aeg püss ja suusad nagisse riputada,» kirjutas prantslanna.

«Ma olen väga õnnelik, et sain võimaluse olla edukas ja karjääri jooksul oma väärtusi hoida. Olen uhke, et võitlesin keerulistel momentidel edasi, uhke, et olin julge, et tegin otsuseid ja järgisin neid. Teine elu ootab mind, ma ei jõua ära oodata, mis järgmisena tuleb. Aitäh kõige eest,» lisas ta.

Chevalier-Bouchet ei võitnud eduka karjääri jooksul tiitlivõistlustelt küll ühtegi kuldmedalit, kuid sai olümpiamängudelt kaela kaks hõbemedalit ja ühe pronksi. MMidel jäi tema saldoks kolm hõbedat ja neli pronksi.

Prantslanna on juba kolmas laskesuusataja, kes on teatanud, et lõpetab Oslo MK-etapi järel karjääri. Varem on sellest teada andnud norralanna Marte Olsbu Røiseland ja sakslanna Denise Herrmann-Wick.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles