Madridi Reali peatreener kinnitas kuulujuttu: vastab tõele, me ei suhtle omavahel

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Carlo Ancelotti.
Carlo Ancelotti. Foto: J.J.GUILLEN

Madridi Reali jalgpalliklubi peatreener Carlo Ancelotti kinnitas hoolealuse Eden Hazardi väiteid, et vaatamata igapäevasele trehvamisele mehed omavahel ei suhtle.

Nimelt andis Hazard hiljuti kodumaa meediale intervjuu, kus lahkas põgusalt oma läbikäimist kuningliku klubi peatreeneri Ancelottiga. «Meie vahel on küll vastastikune austus, kuid ma ei saa öelda, et me räägiksime teineteisega, sest me lihtsalt ei tee seda,» lausus ta RTBF-ile. 

Mõistagi paluti ka juhendajal seda lauset kommenteerida ning itaallane kinnitas, et nii tõepoolest on. «Meie suhe pole just kalk, kuid me tõesti ei räägi omavahel. Selles osas rääkis ta tõtt,» lausus Ancelotti väljaandele Sport Bild, kuid lisas, et see ei tähenda, et kahe vutikorüfee vahelt oleks ilmtingimata must kass läbi jooksnud.

«Kuigi me ei räägi omavahel ja ta ka ei mängi, siis ta austab mind. Mina hindan omakorda seda väga kõrgelt ja austan teda väga,» sõnas 63-aastane itaallane.

Hazard on Madridi Reali eest tänavu kõikides sarjades väljakule pääsenud kõgiest seitsmes kohtumises. Vähesest mänguajast hoolimata ei kibele belglane aga klubist minema. «Mina sooviksin siia jääda ja olen alati seda ka välja öelnud. Ma loodan, et mul õnnestub veel näidata, mida väljakul teeha suudan,» lausus 32-aastane ründav poolkaitsja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles