Maailma üks ilusamaid naisjalgpallureid teatas kurva uudise

Postimees Sport
Copy
Ana Maria Marković.
Ana Maria Marković. Foto: @anamxrkovic/Instagram

Horvaatiast pärit jalgpallur Ana Maria Marković kuulub paljudesse jalgpallikaunitaride edetabelitesse, kuid nüüd teatas 23-aastane profijalgpallur kurva uudise. Pärast rasket vigastust tuleb tall palliplatsilt eemale jääda mitmeks kuuks.

Igapäevaselt Šveitsi jalgpalliklubi Zürich Grasshopperi ridadesse kuuluval Markovićil on Instagramis 2,5 miljonit jälgijat. Hiljutises 1:3 kaotatud derbimängus Zürich FC-ga vigastas ta raskelt põlve. Vigastus tundus väga hull ning klubikaaslased jooksid kohe appi ning palusid arstide abi.

Pärast ligi nädalat haiglas viibimist lubati naine kolmapäeval koju ja ta alustab pikka taastusravi.

«Ei teagi, kust alustada... Kahjuks sain viimases kohtumises vigastada ja nüüd tuleb jalgpalliga pikaks ajaks hüvasti jätta. See on nii valus ja ma ei suuda seda siiani uskuda. Kõik, kes mind teavad, teavad, et ma olen väga tugev isiksus ja et ma tulen tagasi veel tugevamana ... Tänan teid kõiki toetuse eest, mis on mulle järgmistel kuudel veelgi kasulikum,» kirjutas Marković Instagramis.

Horvaatia koondislane on varasemalt teatanud, et talle meeldib tähelepanu ning ka fakt, et ta on valitud üheks ilusamaks naisjalgpalluriks.«Mulle meeldisid artiklid, mis nimetasid mind kõige ilusamaks naisjalgpalluriks või üheks ilusaimaks, sest mul on hea meel, et inimesed hindavad mu ilu. Aga siis tulid artiklid, mis kirjeldasid mind kui kõige seksikamat. Mulle see ei meeldinud,» on Marković varasemalt öelnud, vahendas fakt.pl.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles