Bambergi peatreener: Kalev mängis lihtsalt paremini ja võitis teenitult

Karl Mihkel Eller
Copy
Kalev/Cramo võidukad mängijad Bambergis.
Kalev/Cramo võidukad mängijad Bambergis. Foto: Marita Brigitta Mones/BC Kalev/Cramo

BC Kalev/Cramo võitis kolmapäeva õhtul tugevuselt neljandas eurosarjas FIBA Europe Cupil veerandfinaali kordusmängus võõrsil Saksamaa klubi Bambergi Brosed 85:67. Bundesliga kaheksanda klubi peatreener Oren Amiel ei teinud saladust, et Eesti esiklubi võitis igati teenitult.

«See on meie kõigi jaoks väga pettumust valmistav hetk. Mõnikord tundub, et suudad saavutada kõike. Siis tuleb vastane, mängib lihtsalt paremini ja võidab teenitult. Oleme enda vastu väga ausad.

Oleme täna sellel areenil kõige rohkem pettunud. Nüüd on näha, kas oleme piisavalt tugevad – ja ma usun kindlalt, et oleme –, et sellest löögist toibuda ja jätkata oma võiduseeriat Bundesligas,» ütles Bambergi peatreener Amiel klubi kodulehel.

Oren Amiel.
Oren Amiel. Foto: Eero Vabamägi

Enam kui 3000 pealtvaataja ees toimunud kohtumise tulemuse oli võõrustajatele pettumust valmistav, kuid koduses liigas on võetud viis järjestikust võitu ning hoitakse kinni viimasest play-off kohast.

Europe Cupi poolfinaalis läheb Kalev/Cramo vastamisi Prantsusmaa klubiga Cholet Basket. Tegemist on Prantsusmaa kõrgliiga kolmanda klubiga ning edestatakse ka Euroliigasse kuuluvat Villeurbanne'i Asveli ning mitmeid EuroCupi ja Meistrite liiga klubisid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles