Kukkunud mootorrattur rikkus Eesti ratturi võistluse

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Norman Vahtra.
Norman Vahtra. Foto: Tairo Lutter

Prantsusmaal peetud kõrgetasemelisel ühepäevasõidul GP de Denain – Porte du Hainaut (UCI 1.Pro) võidutses Colombia rattur Juan Sebastian Molano (UAE Team Emirates). Norman Vahtra (Go Sport – Roubaix Lille Metropole) kukutas kõrgest mängust viimasel munakivisektoril kukkunud mootorrattur.

Molano edestas 195-kilomeetrisel võistusel hollandlast Tim van Dijke’i (Jumbo-Visma) ja belglast Timo Kielichi (Alpecin-Deceuninck). 22. positsioonil lõpetanud Vahtra (+0.22) nentis finišis, et võib oma sõiduga rahul olla, sest kuulus otsustaval munakivisektoril gruppi, mis lõpuni eest ära jäi.

«Kahju ainult, et esimene grupp purunes viimasel munakivisektoril selle tõttu, et mootorrattur kukkus ühel mudasel kohal täpselt grupi ees ja sellega oligi sõit otsustatud,» kommenteeris Vahtra.

Rait Ärm (Go Sport – Roubaic Lille Metropole; +0.51) näitas pärast hiljutist kukkumist paranemismärke ning pälvis võistlusel 29. koha. «Vigastuse tõttu mulle konkreetseid ülesandeid ei antud. Pidime tiimiga sõitma Normani ja Samueli (Leroux - toim.) peale, aga Samuel lõhkus munakivisektoril rehvi. Lõpus oli selline pim-pam-pum kukkumised ja seetõttu läks asi natuke nihu. Oma sõiduga jäin rahule,» kommenteeris Ärm.

Võistlusel osales veel Karl Patrick Lauk (Bingoal WB; +8.47), kes sai kirja 74. koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles