Raskesse avariisse sattunud rallimehed murdsid ohtralt luid

Postimees Sport
Copy
Armindo Araújo ja Luís Ramalho tegid karmi avarii.
Armindo Araújo ja Luís Ramalho tegid karmi avarii. Foto: Rosmanão Videos/Twitter

Eelmisel nädalavahetusel Portugali EM-rallil raske avarii teinud Armindo Araujo ja Luís Ramalho murdsid mõlemad mitmeid luid.

Raske avarii juhtus võistluste seitsmendal kiiruskatsel. Õnnetuse põhjustas Škoda Fabia Rally2 auto alt kadunud ratas, misjärel põrutati suurel kiirusel vastu puud. Kokkupõrge puuga oli sedavõrd karm, et mootor eraldus autost.

Kuigi laupäeval pidanuks toimuma veel kaks kiiruskatset, jäeti võistluspäev otsejoones pooleli. Rallimehed toimetati sündmuspaigast haiglasse, kuid esialgu polnud selge, kui ulatuslikud on nende vigastused. Küll aga kinnitati, et meeste elu pole ohus.

Päev pärast õnnetust teatas Araujo, et on saanud palju sõnumeid, kuid pole neile jõudnud vastata. Ta nentis, et avarii oli üsna jõhker, kuid õnneks pääsesid nad kõigest luumurdudega.

«Mina murdsin käe, vigastasin selgroogu ja murdsin mõned roided. Luis murdis jala ning vigastas roideid. Seega ootab meid ees taastusravi, kuid meiega on hästi. Tahan kõiki teid maha rahustada. Meid on koheldud väga hästi ja tahan kõiki selle eest tänada,» rääkis Araujo.

Sel nädalal käis Araujo kahel operatsioonil, ühel keskenduti tema käele ning teisel selgroole. «Loodan peagi tagasi kiiruskatsetel olla,» lausus ta optimistlikult.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles