VIDEO ⟩ Odavlennufirma viskas lapsikult käitunud Ronaldo üle nalja

Christopher Krutto
Copy
Cristiano Ronaldo (palliga).
Cristiano Ronaldo (palliga). Foto: FAYEZ NURELDINE/AFP/Scanpix

38-aastane Portugali jalgpallitäht sai palliplatsil hakkama lapsiku teoga, mille üle viskas nalja isegi odavlennufirma RyanAir.

Nimelt läks Ronaldo koduklubi Al Nassr Saudi Araabia karikavõistluste veerandfinaalis vastamisi Abhaga ning avapoolaja lõpus oli Ronaldo vedamas oma meeskonda vasturünnakule.

Kohtunik siiski rünnakut lõpuni ei lasknud mängida ning vilistas avapoolaja lõppenuks. Tol hetkel palliga mänginud Ronaldo vihastas selle peale, võttis nahkkera kätte ning virutas selle kõrge kaarega taevasse. Selle eest määras kohtunik talle ka kollase kaardi.

Sotsiaalmeedias viskas selle üle nalja RyanAir, postitades lühikese video, kuidas jalgpall lendas kõrgel taevas nende lennuki suunas. Video juurde kirjutati: «Mõned hetked hiljem.»

Lõpuks võitis Al Nassr kohtumise 3:1 ning tagas koha poolfinaalis. Cristiano Ronaldo võeti puhkama 87. minutil ja tal jalga valgeks ei õnnestunud saada. Saudi Araabia kõrgliigas on Ronaldo seitsme mänguga saanud kirja kaheksa väravat ja kaks resultatiivset söötu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles