VIDEO ⟩ Napilt kaksikduublita jäänud Kotsar ei suutnud Baskoniat võidule aidata

Christopher Krutto
Copy
Maik-Kalev Kotsar (palliga).
Maik-Kalev Kotsar (palliga). Foto: JUANJO MARTIN/EPA/Scanpix

Eesti korvpallikoondislaste Maik-Kalev Kotsari ja Sander Raieste koduklubi Baskonia pidi Euroliigas tunnistama Tel Avivi Maccabi 93:79 paremust.

Kodus mänginud Maccabi alustas kohtumist paremini ning avaveerand võideti 29:23. Teisel veerandil suutis Baskonia küll kodumeeskonna eduseisu küll vähendada, kuid poolajapausile mindi 45:49 kaotusseisus. Teine poolaeg kuulus samuti Maccabile ning nii tuli Baskonial lahkuda võõrsilt 79:93 kaotusega.

Hea mängu tegi 23 minutit ja 16 sekundit platsil viibinud Kotsar, kes viskas 12 punkti ja seda väga hea visketabamusega. Keskmängija tabas väljakult seitsmest viskest viis ning tabas mõlemad vabavisked.

Lisaks heale viskemängule korjas Kotsar üheksa lauapalli, jagas kaks resultatiivset söötu ja sai kirja ühe vaheltlõike ning ühe bloki. Kotsari efektiivsusnäitaja oli 22, mis oli Baskonia parim.

Platsile sai ka Raieste, kellel kogunes mänguaega natuke üle seitsme minuti. Tema saldoks jäi kaks punkti ja üks lauapall.

Baskonia poolelt tõi enim punkte Rokas Giedraitis (18). Üleplatsimeheks kerkis Maccabi tagamängija Wade Baldwin IV, kes viskas 24 punkti. Lisaks korjas ta seitse lauapalli ja jagas kaheksa resultatiivset söötu.

Kaotus kukutas Baskonia Euroliiga põhiturniiri tabelis 15 võidu ja 14 kaotusega kaheksandale kohale. Sama saldoga Kaunase Žalgirist edestatakse tänu paremale punktivahele. Euroliiga liidriks on 21 võidu ja kaheksa kaotusega Piraeuse Olympiacos.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles