M-Spordi pealik: teeme kõik selleks, et Tänak Mehhikost mingid punktid saaks

Karl-Joosep Küngas
Copy
Richard Millener
Richard Millener Foto: M-Sport

M-Spordi meeskonnale algas Mehhiko MM-ralli täieliku katastroofiga, kui mööndustega jäid teepervele kõik nende masinad. 

Ainsana tõi kolmandal kiiruskatsel enda Ford Puma üle finišijoone Ott Tänak, kes kaotas parimatele enam kui seitse minutit. Suure kaotuse põhjuseks oli turbo kadumine ning kiiruskatse käigus sellele murele lahendust ei leitud.

«Meil on autos turbo, mis lihtsalt seal on. See on surnud,» lausus Tänak kiiruskatse lõpus WRC All-Live'ile.

M-Spordi pealik Richard Millener tõdes, et Mehhiko ralli algas neile tõepoolest katastroofiga, ent nüüd tehakse tööd, et ikkagi võistlustulle naasta. Eelkõige nähakse vaeva Tänaku autoga, mida püütakse võimalikult kiiresti korda saada.

«Meil puudub hetkel ühendus Tänakuga ja teame ainult nõnda palju nagu kõik televaatajad. Väga valus on seda kõike näha, sest tulime siia kindla plaaniga, mis nüüd luhtus. Meie eesmärk on neile pakkuda parim võimalik auto ja nüüd tuleb tänasele probleemile lahendus leida, et seda tulevikus vältida. Kui soovime tiitlit võita, siis sääraseid vigu ei tohi korduda.

Püüame võimalikult palju ka praegu päästa. Ajalugu on näidanud, et Mehhikos on võimalik punktikohale tõusta isegi, kui oled sellest ühel hetkel väga kaugel. Teeme kõik selleks, et Tänak mingid punktid Mehhikost ikkagi saaks,» lausus Millener.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles