Kalev/Cramo kolis eurosarja poolifinaaliks suuremasse halli

Postimees Sport
Copy
BC Kalev/Cramo meeskonnd võidurõõm Bambergis.
BC Kalev/Cramo meeskonnd võidurõõm Bambergis. Foto: fiba.basketball

Kolmapäeval, 29. märtsil kell 19.30 saab Tondiraba Jäähallis toimuma Eesti klubikorvpalli ajalooline suursündmus, kus suurepärast hooaega tegev BC Kalev/Cramo võõrustab FIBA Europe Cup poolfinaali esimeses mängus hetkel Prantsusmaa meistriliiga kolmanda koha meeskonda Cholet Basket.

Ajalooliseks teeb mängu fakt, et BC Kalev/Cramo pole kunagi varem eurosarja nelja parima hulka saanud ning Eesti korvpalliklubidest on seda varem saavutanud ühel korral Tartu Ülikool/Rock (2007-08 hooajal võideti neljas koht tolleaegses FIBA EuroCup formaadis). Lisaks on BC Kalev/Cramo tänavusel hooajal saanud juurde palju uusi fänne ja rõõmustanud sadu korvpallisõpru magusate võitudega, näidates alati lõpuni pingutades head meeskondlikku mängu.

Pärast 15. märtsil Saksamaal Brose Bambergi üle saavutatud võitu ja poolfinaali pääsemist, alustas BC Kalev/Cramo kontoripool kiiret tööd, et leida poolfinaaliks sobiv saal ja vähem kui kahe nädalaga korraldada Eesti korvpalli suurüritus, mida naudiksid nii pikaaegsed fännid kui ka esmakordsed korvpallimängu külastajad.

BC Kalev/Cramo mänedžer Ramo Kask tunneb heameelt, et tänu kolimisega Tondiraba Jäähalli on oluliselt rohkematel inimestel võimalik osa saada Eesti klubispordi viimase aja ühest suurimast sündmusest ning klubil on võimalus korraldada suurema mastaabiga poolfinaalivääriline mäng. «Ootame kõiki spordisõpru 29. märtsil meile Tondiraba Jäähalli kaasa elama ja mängijatele lisaenergiat andma,» sõnab Kask.

Tondiraba Jäähall mahutab üle 5000 pealtvaataja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles