Mehhikos esikohast kinni hoidev Lappi: see oli mu karjääri üks paremaid päevi

Christopher Krutto
Copy
Esapekka Lappi.
Esapekka Lappi. Foto: Hyundai Motorsport

Mehhiko rallil hoiab esimese täispika päeva järel esikohta Hyundai piloot Esapekka Lappi. Soomlane oli reedese võistluspäevaga äärmiselt rahul.

Lappi võitis reedesel võistluspäeval kaheksast katsest viis ning edestab teisel kohal olevat Toyota pilooti Sebastien Ogier’d 5,3 sekundiga.

«See on ilmselt olnud mu karjääri üks paremaid päevi. Ma lootsin, et suudan tipus heidelda, aga see, et ma juhin ja võitlen terve aeg Sebiga (Sebastien Ogier - toim.) ei olnud mul mõttes. Ma olin enesekindel, et meie kiirus saab olema konkurentsivõimeline, aga ma ei mõelnud sellele väga,» vahendas Hyundai pressiteenistus Lappi sõnu.

«See on hea auto. Tegime Monte Carlos ja Rootsis kõvasti tööl ja lisaks veel võistluste vahel. Saame nüüd lõpetada õige seadiustuse otsimise, sest oleme leidnud, mis mulle meeldib, nii et ma saan vaid sõitmisele keskenduda. Siis on võimalik siit ja sealt aega võita,» jätkas soomlane.

«Ma olen proovinud asju puhtana hoida, limiidi lähedal [olla], hästi kurvidest välja kiirendada ja lihtsalt lõpus näha, milliseid aegu me kirja saame. Algus on olnud positiivne,» lõpetas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles