Hoiatus!

Järgnevad kujutised võivad olla häiriva sisuga. Kas soovid jätkata?
Jah Ei

Modell andis ahvatleva lubaduse: kui mu lemmikklubi võidab Meistrite liiga, siis... (1)

Postimees Sport
Copy
Paulino Saulino.
Paulino Saulino. Foto: @paolinasaulino/Instagram

OnlyFansi modell Paola Saulino lubas, et kui tema lemmikklubi Napoli võidab tänavu Meistrite liiga, siis teeb ta linnas ühe bussisõidu. Ja seda täiesti alasti. Internet on seepeale kihama läinud ja tundub, et vähemalt Napoli poolehoidjaid ei jõua seda vaatepilti ära oodata.

Napoli on sel hooajal olnud tõeline sentsatsioon. Serie A-s hoitakse ülikindlalt esikohta, lähim jälitaja, Milano Inter jääb maha 17 punktiga ning esimest korda 33 aasta jooksul on Napoli väga lähedal meistritiitli võitmisele.

Nende suurepärane hooaeg on üle kandunud ka eurosarja. Kolmapäeval kindlustati ajaloos esimest korda edasipääs Meistrite liiga veerandfinaali, kus minnakse vastamisi AC Milaniga. 31-aastasele modellile Saulinole on armastatud klubi edu läinud väga hinge.

Tundub, et veerandfinaalpaaride loosimise järel läks Saulino veel rohkem tuult täis. Ta lubas, et kui Napoli võidab Meistrite liiga, siis sõidab ta spetsiaalse bussiga mööda linna ringi täiesti alasti.

«Võin avaldada, et teen võidu korral Napolis bussi katusel midagi hullu ja tähistan trofee võitu alasti. See on midagi, mida ma saan teha ja endale lubada!» teatas Saulino Dailiy Stari leheveergudel.

Enne Saulino riiete seljast heitmist tuleb Napoli mängijatel veel kõvasti vaeva näha. Kahe mängu kokkuvõttes tuleb alistada AC Milan, poolfinaalis tuleb võidu korral Napolile vastu kas Benfica või Milano Inter. Finaalivastaseks võib Napolile tulla Madridi Real, Londoni Chelsea, Manchester City või Müncheni Bayern.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles