VIDEO Sappinen lõpetas pea pool aastat kestnud väravapõua

Karl Mihkel Eller
Copy
Rauno Sappinen (paremal).
Rauno Sappinen (paremal). Foto: Marta Badowska/IMAGO/Newspix/Scanpix

Eesti jalgpallikoondise ründaja Rauno Sappinen lõpetas 154 päeva kestnud väravapõua. 27-aastane ründaja sai kirja oma esimese värava Poola kõrgliigaklubi Mieleci Stali eest, kui sahistas väravavõrku 25. vooru 1:1 viigimängus Wroclawi Slaski vastu.

Mõlemad klubid on Poola Ekstraklasa liigas keskmikud, kohtadel 10-11. Enne 25. vooru kohtumist oli Stalil ja Slaskil tabelis 29 punkti ning ka pärast laupäevast mängu ollakse võrdsel pulgal 30 punktiga.

Kohtumine lõppes 1:1 viigiga ja mõlemad väravad löödi mängu alguses. 7. minutil asus juhtima Erik Exposito väravast Wroclawi klubi, kuid juba kolm minutit hiljem lõi värava Sappinen. Eestlase värav sündis nurgalöögi järgsest olukorrast, etteposti tulnud palli söötis värava all olnud Sappinenile Marcin Flis ja eestlane lõi palli kindlalt väravasse.

Śląsk Wrocław 1-[1] Stal Mielec - Rauno Sappinen 10' (Polish Ekstraklasa)
by u/4gjdtokurwa in soccer

Eesti koondise eest 49 väravat löönud Sappinen sai viimati ametlikus mängus värava kirja 15. oktoobril, kui kuulus veel Gliwice Piasti ridadesse. Eelmisel aastal Tallinna FC Florast lahkunud ja Piastiga lepingu sõlminud Sappinen siirdus jaanuaris laenulepingu alusel Slaski ridadesse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles