FC Flora muukis Kalevi väravaluku lahti viimasel hetkel ja jätkab võidulainel

Karl Mihkel Eller
Copy
FC Flora ründaja Rauno Alliku (vasakul).
FC Flora ründaja Rauno Alliku (vasakul). Foto: Margus Ansu/Tartu Postimees

Jalgpalli Premium liigas toimus laupäeval kaks kohtumist. Tiitlikaitsja ja tabeliliider Tallinna FC Flora on võitnud kõik kolm seni peetud kohtumist, täna alistati 2:0 JK Tallinna Kalev. Tallinna FCI Levadia võitis sama skooriga tabeli punast laternat JK Narva Transi.

Sportland Arenal toimunud kohtumises Flora ja Kalevi vahel läks esimese väravani aega 72 minutit. Just siis sahistas Kalevi võrku Rauno Alliku, kümme minutit hiljem suurendas Flora edu Martin Miller. Tegemist oli esimeste pallidega, mis löödi sel hooajal Kalevi väravavõrku.

Narva Kalev-Fama staadionil toimunud neljanda vooru mängus võttis hooaja teise võidu Levadia, alistades Narva Transi 2:0: Väljakuperemehed jäid kaotusseisu 26. minutil, kui Levadia eest lõi värava Ernest Agyiri. 74. minutil lõi omavärava Transi mängija Aleksandr Kraizmer.

Premium liigas on nüüd poolelt klubidel mängitud kolm kohtumist. Tabelit juhib täisedu ehk üheksa punktiga Flora, Levadial on teisena seitse silma. Kolmas on kaks mängu pidanud FC Kuressaare nelja punktiga ja neljas on Kalev samuti nelja punktiga.

Pühapäeval on Premium liigas kolm kohtumist, vastamisi lähevad FC Kuressaare ja Pärnu JK Vaprus, Harju JK Laagri, seni võiduta Harju JK Laagri ja Nõmme Kalju FC ning hooaja teise mängu pidav Tartu JK Tammeka kohtub Paide Linnameeskonnaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles