Kaks katsevõitu teeninud Tänak: auto käitub minu jaoks jätkuvalt ebaloomulikult

Postimees Sport
Copy
Ott Tänak.
Ott Tänak. Foto: M-Sport

Kuigi Ott Tänakul õnnestus Mehhiko MM-ralli laupäevane võistluspäev lõpetada kahe järjestikuse katsevõiduga, ei tähenda see, et saarlane päriselt kiirematega sammu suudaks pidada.

«Võrreldes eilsega jääb meil selja taha fantastiline päev, lausa imeline. Tehnilises mõttes murevaba ja lõbusam, kuid palju jääb siiski veel vajaka,» sõnas laupäeva õhtustel katsetel vastavalt 5., 4. ning kaht põhjaaega näidanud Tänak päeva lõpuks All Live'ile.

«Nagu olen [päeva jooksul katselõpu kommentaarides] ka maininud, siis ma ei leia veel viisi, kuidas selle autoga kiiresti sõita. Minu jaoks on see ebaloomulik, kuid oleme asjadele lähemal kui eile,» jätkas saarlane. 

Täpsustava küsimuse peale, mis auto juures õigupoolest ebaloomulik on, lisas ta: «See, kuidas auto käitub. Minu jaoks on palju üllatusi ja ootamatusi eikusagil. Nõnda on raske enesekindlust leida, kuid oleme kindlasti täna palju õppinud. Tahaksin uskuda, et siit saab ainult edasi minna.»

Kui Tänak alustas laupäeva 17. kohalt (+14.05,0), üheksa ja poole minuti kaugusel punktikohast, siis päeva lõpuks õnnestus tal kerkida 11ndaks (+14.45,5). Mesimagusa(te) punktikoh(t)a(de)ni jääb veidi üle kahe minuti.

SS19OA
SS19OA Foto: EWRC

Mehhiko MM-ralli viimane võistluspäev saab oma lähte Eesti aja järgi kell 16.05. Siis on kavas neli katset, kogupikkusega 61,53 km.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles