Armuvalus maailma edukaim jalgpallur alustas näljastreiki

Postimees Sport
Copy
Dani Alves ja Joana Sanz.
Dani Alves ja Joana Sanz. Foto: Imago/Xinhua/Scanpix

Brasiilia jalgpallur Dani Alves viibib praegu trellide taga, sest teda süüdistatakse Barcelonas asunud ööklubi WCs 23-aastase naise vägistamises. Väidetavalt on tema abikaasa Joana Sanz otsustanud Alvese maha jätta ning armuvalus pallivõlur on vanglamüüride vahel alustanud näljastreiki.

Alves on olnud vahi all alates 20. jaanuarist, sest Barcelona kohus keeldub meest vahi alt vabastamast, viidates kõrgele põgenemisohule. Alves võiks minna Brasiiliasse, misjärel pole Hispaaniale väljaandmine enam võimalik, teatas kohus.

Seetõttu on Brasiilia legend nüüdseks kaks kuud vangis istunud, mida on olnud ilmselt liiga palju abikaasa Joana Sanzi jaoks. Väidetavalt läks 29-aastane Sanz endast kümme aastat vanemast jalgpallurist lahku sotsiaalmeedia vahendusel.

«Kes ütleb, et armastus on unustatud, petab ennast või pole tegelikult armastanud. Aga ma armastan ennast, austan end ja hindan ennast palju rohkem. Andestamine vabastab mind, nii et hoidke maagiat ja sulgege see peatükk elust, mis algas 18.05.15,» kirjutas naine Instagramis.

Kuni vahistamiseni Mehhiko klubi UNAM Pumase ridadesse kuulunud Alvest tabas uudis karmilt. Brasiilia portaal É Assim teatab, et Alves alustas näljastreiki. Maailma edukamaks jalgpalluriks nimetatud mees on portaali andmetel nüüd täiesti laastatud ja väga närvis. Seksuaalse vägivalla eest nähakse Hispaanias ette vanglakaristust ühest kuni 14 aastani.

Alves on pika ja eduka karjääri jooksul võitnud koguni 46 tiitlit ning teda peetakse maailma kõige edukamaks jalgpalluriks. Aastast 2006 Brasiilia koondisesse kuulunud Alvesest sai Katari MMil vanim mängija, kes Brasiiliat MMil esindanud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles