Siim-Sander Vene püstitas Iisraelis isikliku punktirekordi

Karl Mihkel Eller
Copy
Siim-Sander Vene.
Siim-Sander Vene. Foto: Tairo Lutter

Eesti korvpallikoondislane Siim-Sander Vene sai laupäeval toimunud Iisraeli kõrgliigamängus Jeruusalemma Hapoeli 107:65 (21:24, 20:29, 12:35, 12:19) võidumängus Kiryat Ata vastu hakkama oma parima esitusega sealses liigas. Vene arvele kogunes 22 minutiga 15 punkti, mis märgib tema isiklikku punktirekordit.

Iisraeli liiga neljas klubi Jeruusalemma Hapoel asus kümnenda meeskonna vastu juhtima juba avaveerandil ning kinnistas oma eduseisu teisel perioodil. Teisel poolajal ei andnud külalised väljakuperemeestele sõnaõigust ning võtsid oma hooaja 13. võidu.

Vene oli täpse viskekäega kolmepunktijoonel, ta tabas kaugviskeid kuuest neli. Lauapalle kogunes 32-aastase suure ääre nimele neli, resultatiivseid sööte üks. Vene senine punktirekord pärines jõulu teisel pühal peetud kohtumisest, mil ta viskas tabeli teise Tel Avivi Hapoeli vastu 14 punkti.

Välismaalaste piirangu tõttu on Vene saanud sel aastal 12 mängust meeskonna koosseisu seitsmel korral. Hapoel mängib ka Meistrite liigas, kus on kindlustanud vahegrupist edasipääsu. Sel aastal on Vene Meistrite liigas kuulunud klubi koosseisu kahel korral, parimal juhul viskas ta kaotusmängus Dijoni vastu kümme punkti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles