Neuville selgitas, kus on Hyundai Toyotast parem ja vastupidi

Karl Mihkel Eller
Copy
Thierry Neuville (paremal) ja Hyundai tiimipealik Cyril Abiteboul.
Thierry Neuville (paremal) ja Hyundai tiimipealik Cyril Abiteboul. Foto: Romain Thuillier/Hyundai Motorsport

Mehhiko MM-rallil viimase kiiruskatsega teise koha kindlustanud belglane Thierry Neuville (Hyundai), selgitas, millised on jõuvahekorrad tema meeskonna ja Toyota vahel.

Ott Tänaku endine tiimikaaslane avaldas, et ei jäänud terve nädala jooksul Hyundai i20 N Rally1-auto käitumisega sada protsenti rahule. «Kurvilistes osades on näha, et me pole Toyotadest kaugel. Seevastu kiiretel osadel jääb kiirusest veidi puudu. Arvestades meie Monte Carlo rallit, on meil head lootused, et saame Horvaatias paremaks,» ütles Neuville Belgia ringhäälingule (RTBF).

Üldjoontes jäi Neuville aga oma esinemisega Põhja-Ameerikas toimunud MM-etapil rahule. «Olime lihtsalt mõnikord väikeste probleemide pärast pisut pettunud. Aga napsasime teise koha ja naaseme naeratusega.

Võrreldes minu teiste Hyundais töötatud aastatega on olukord erinev. Me pole seda kunagi kogenud. Mulle meeldib näha, et kogu meeskond on meie selja taga, et nad toetavad meid,» ütles Neuville lõpetuseks.

Neuville tõusis teisele kohale ka MM-sarja üldarvestuses, jäädes esimese koha napsanud Sébastien Ogierist (Toyota, 56 punkti) maha kolme punktiga. Kolmas on valitsev maailmameister Kalle Rovanperä (Toyota), kel on 52 punkti. Kohe Mehhiko ralli alguses probleemide küüsi langenud Tänak (M-Sport) pudenes tipust neljandaks, ta jääb Ogierist maha üheksa punktiga. Horvaatia MM-ralli toimub 20.-23. aprillini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles